Strafrecht

Indien u wordt verdacht van een strafbaar feit of in verband met een strafbaar feit in verzekering wordt gesteld heeft u recht op, Ún een groot belang bij de bijstand van een goede en ervaren strafadvocaat.

Een gedegen kennis van de procedurele en bewijsrechtelijke aspecten van uw zaak is vanzelfsprekend onontbeerlijk. De advocaat zal u bijstaan tijdens het strafproces. Ook in de voorfase kan de advocaat al een belangrijke rol spelen door op voorhand het proces-verbaal van de politie op te vragen, vervolgens samen met u de strategie te bepalen en u te adviseren omtrent uw proceshouding. Ook begeleidt de advocaat u bij het nemen van belangrijke beslissingen tijdens de procedure met betrekking tot bijvoorbeeld de wenselijkheid van het horen van getuigen en deskundigen. Daarnaast kan de advocaat u adviseren in het geval u een transactievoorstel van de Officier van Justitie heeft gekregen. Verder kan de advocaat proberen de Officier van Justitie ertoe te bewegen om uw zaak te seponeren (eventueel onder bepaalde voorwaarden), als uw zaak zich daarvoor leent.

Het uitgangspunt voor onze strafrechtadvocaten is het strijden voor uw belangen en het verlenen van de beste juridische bijstand aan de verdachte of slachtoffer.

Brand Advocaten is zeer ervaren met de moderne strafrechtpraktijk en is in alle opzichten uitgerust om de zware verantwoordelijkheid van uw verdediging ter hand te nemen.

Brand Advocaten, Het Vergun 26 B, 6931 KD Westervoort T: 026 311 70 03, F: 026 312 12 52
disclaimer